LC Keminmaa jakoi joululahjoja

LC Keminmaan ja leidien lahjakortit ottivat vastaan Keminmaan vs. kunnanjohtaja Hannele Matinlassi (vas.) ja perusturvajohtaja Katja Raatikainen (kesk.). Lahjoittajina olivat LC Keminmaan presidentti Arto Koivuniemi ja sihteeri Veikko Laakso. Leidien lahjakortteja olivat luovuttamassa Annu Nurmikumpu, Irma Jakovlev ja Hilkka Laakso

LC Keminmaan leijonat ja leidit vierailivat Keminmaan kunnanvirastolla nippu lahjakortteja mukanaan. Ne jaetaan kunnan sosiaalitoimen kautta joululahjoiksi vähävaraisille lapsiperheille.

LC Keminmaa tukee lapsia ja nuoria keväällä stipendein ja näin joulun alla pannaan hyvää joulumieltä jakoon lahjoja jakamalla. Leijonien rahat on  hankittu aktiviteeteilla, muun muassa maalaustalkoilla ja pihapuita kaatamalla. Kauppiaspariskunta Kaija ja Mauri Vaarala ovat antaneet oman osansa kekoon monin tavoin. Keminmaan City-Marketissa esimerkiksi voivat kaikki halukkaat osallistua lahjoittamalla pullonpalautuskuittinsa kaupan aulassa olevaan keräyspyramidiin.

Vs. kunnanjohtaja Hannele Matinlassi kiitti lahjoituksesta.
– Nykyajan yhteiskunnassa tuntuu hyvältä, että itsekkyys unohtuu ja lahjoitetaan hyvää toisille. LC Keminmaa tekee hienoa työtä.  

LC Keminmaan kuluvan kauden presidentti Arto Koivuniemi totesi, että on ilo auttaa ja leidien puolesta Annu Nurmikumpu oli samaa mieltä.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Perusturvajohtaja Katja Raatikainen oli tyytyväinen, sillä joululahjat tulevat tosi tarpeeseen. Vähävaraisia lapsiperheitä löytyy.
– Sosiaalitoimi osaa jakaa joululahjat oikeisiin osoitteisiin.