Kokouskutsu

PIIRIHALLITUKSEN NETTIKOKOUS SU 18.12 KLO 19.00 - 20.00

Piirihallituksen on tehtävä päätöksiä Ukraina-apuun liityvissä asioissa. Muita asioita ei tälle kokoukselle tässä vaiheessa ole. Varsinaisen esityslistan lähetän myöhemmin.

Pikku-Syötteellä päätimme Urkaina-avusta (§15)  mm:

Päätettiin, että käynnistetään haku apurahan saamiseksi ukrainalaisten tukemiseen piirikuvernöörin toimesta. Apua kohdennetaan koko piirin alueella oleviin Ukrainan pakolaisiin. Tuomo Romakkaniemi ja Jouni Hilke valtuutettiin käynnistämään projekti ja nimeämään tuen koordinaatioryhmä.

Apurahahakemus tehtiin ja saimme LCIF:lta tänään päätöksen 30000$ apurahasta. Liitteenä hakemus, päätös ym.

Tuohon liittyen meidän on tehtävä virallisisia päätöksiä mm.  tilin avaaminen ja tilinkäyttöoikeuden myöntäminen. Lisäksi haluan kirjattavaksi tuon projektiryhmän kokoonpanon.

Projektipäällikköna toimii Tuomo Romakkaniemi. Projektiryhmän jaseniksi on kutsuttu Liisa Isomaa, (puheenjohtaja), Tuomo Romakkaniemi (projektin vetäjä), Veijo Nurmikumpu, Raija Väre (Kuusamo), Timo Alaräisänen (Kemijärvi) ja Anitta Ojanperä (Pello) ja Keijo Ruonala (Ranua).

Apurahapäätös on julkinen. Varsinaisesta kohdistamisesta ja alustavasta suunnitelmasta Liisa Isomaa ja Tuomo Romakkaniemi kertovat kokouksessa. 

Jos et pääse osallistumaan, ilmoitathan siitä minulle. Tämä sen takia, että voimme varmistaa päätösvaltaisuuden ennen kokousta.

Tervetuloa!

Jouni Hilke
DG 2022-2023, Lionspiiri107-L
+358 400 694546
jouni.hilke@lions.fi