Lapin Leijona 2020 valmiina

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Vuonna 2001 on allekirjoittanut ollut rakentamassa päätoimittajan ominaisuudessa ensimmäistä 2000-luvun Lapin Leijonaa. Silloin jäivät rotaatiopainossa sanomalehtipaperille painettu mustavalkotulosteinen lehti historiaan ja se sai uuden ulkoasun, paremman paperin ja värit, jotka se on nyt jo 20 vuotta säilyttänyt.

Lapin Leijona 2020

Tänään keskiviikkona 19.2.2020 Länsi-Pohjan Kirjapainosta saadaan ulos tuore Lapin Leijona 2020. Lehdet ovat jaossa Ranuan piirihallituksen kokouksessa sekä sitä toimitetaan ennakkoon mm. Porokisoihin ja Posion markkinoille.

Julkaisumme on näillä sivuilla ladattavissa ja luettavissa kahdessa eri formaatissa. Isolla näytöllä mukavampi on katsella näköisversiota aukeamittain ja tabletilla selviää ehkä vähemmällä zoomailulla sivuittain olevalla versiolla.

Omasta puolestani toivotan hyviä lukuhetkiä aktiiviseen leijonaelämään tutustuen - samalla kiitän tätä kautta myös kaikkia lehden kokoamisessa 20 vuoden aikana avustaneita yhteistyöstä ja ideoista. Kuten olen jo aiemmin ilmoittanut - aikansa kutakin eli lehden vastaavan päätoimittajan tehtävät haluan luovuttaa tästä eteenpäin tulevien piirikuvernöörien päätöksellä uusiin käsiin ja vastuulle.

Yhteistyöstä ja kuluneista vuosista kiittäen

Kari Heikkilä
LC Tornio / Pudas