Lapin Leijona 2021

Uusin Lapin Leijona 2021 -lehti on ilmestynyt!

Lapin Leijona 2021 -lehti on valmistettu ensimmäistä kertaa VKK-Media Oy:ssä Pudasjärvellä.

Lehden uutena päätoimittajana on aloittanut lion Heimo Turunen ja lehden sivun-valmistajana on toiminut lion Katariina Niemitalo, molemmat LC Pudasjärven klubista.


Lapin Leijona 2021

Lehden ulkonäkö noudattaa perinteistä Lapin Leijona -tyyliä ja lehti toteutui aikaisempien vuosien tapaan 24-sivuisena, samassa koossa kuin ennen ja korkealaatuiselle paperille painettuna kuten ennenkin. Lehden toteutuksessa ovat Heimo ja Katariina onnistuneet loistavasti, hienoa työtä, kiitos molemmille!

Juuri ilmestynyt lehti sisältää runsaasti tarinoita L-piirin klubien erilaisista paikallisista ja yhteisistä aktiviteeteista kuvineen sekä tietoa lionstoiminnasta yleensä. Uutena oli mm. piirikuvernöörien klubikierros. 

Paperinen lehti on jaossa kaikille L-piirin klubeille ja lioneille lähipäivinä.

Ohessa Lapin Leijona -lehden päätoimittajan Heimo Turusen viestiä:

Lapin Leijona 2021 valmiina

Meillä oli haastava ja mielenkiintoinen työ Lapin Leijonan 2021 toteuttamisessa. Haastava se oli ennen kaikkea sen vuoksi, kun lehden pitkäaikaisen (20 v.) tekijän Kari Heikkilän tekemät lehdet olivat saaneet niin kotimaista kuin kansainvälistä tunnustusta korkeasta laadustaan. Meillä VKK-Mediassa oli yli 10 vuoden kokemus I-piirin TervaLeijonan tekemisestä, joka myös kerran palkittiin maailman parhaimman piirilehden palkinnolla.

Tämän vuoden Lapin Leijona valmistui helmikuun viimeisellä viikolla Länsi-Pohjan Kirjapainossa Torniossa. Lohkojen puheenjohtajat ja piirihallituksen muut jäsenet ovat luvanneet kuljettaa lehtiä klubeihin, jossa ne jaetaan ripeästi jokaiselle jäsenelle.

Julkaisumme on näillä sivuilla ladattavissa ja luettavissa kahdessa eri formaatissa. Isolla näytöllä mukavampi on katsella näköisversiota aukeamittain ja tabletilla selviää ehkä vähemmällä zoomailulla sivuittain olevalla versiolla.

Toivotan omasta puolestani hyviä lukuhetkiä aktiiviseen leijonaelämään tutustuen - samalla kiitän tätä kautta myös kaikkia lehden kokoamisessa avustaneita yhteistyöstä ja ideoista.

Palautteita otetaan mielellään vastaan ja opiksi ensi vuoden lehden toteuttamiseen.

Heimo Turunen, LC Pudasjärvi, leijona vuodesta 1988, yritys Pudasjärvi-lehti, VKK-Media Oy, myös IiSanomat Iissä.

Puh. 0400 385 281 vkkmedia@vkkmedia.fi

Katariina Niemitalo, LC Pudasjärvi presidentti 2020-21, lehden sivujen valmistaja, VKK-Media Oy

Lapin Leijona 2021 -lehti sekä sivuttain että aukeamittain