Joululahjoja Etelärinteen lapsi- ja nuorisokodille - LC Ronjat

15.12.2022

Etelärinteen lapsi-ja nuorisokodin asukkaat saivat tänään joululahjoja, kun Ronjat lahjoittivat heille television ja pizzalahjakortteja. 

Televisio menee kovaan käyttöön nuorten omaan pelihuoneeseen. Pizzalahjakortit annetaan nuorille,  jotta he voivat käydä perheidensä kanssa yhteisellä aterialla.

Etelärinteen lapsi- ja nuorisokoti on 13-paikkainen lastensuojeluyksikkö, joka järjestää lastensuojelulain mukaisia avo- ja sijaishuollon palveluja.

Sirkka Lankila luovuttaa television Marita Mestarille.

Toiminnan tavoitteena on turvata nuorelle hyvä hoito- ja kasvatus sekä turvallinen arki. Jokaista nuorta tuetaan yksilöllisesti ja suunnitelmallisesti yhdessä vanhempien, sosiaalitoimen ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Etelärinteellä on monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaava ammattitaitoinen henkilökunta, joka vastaa yksikön hoito- ja kasvatustyöstä. Tiimiin kuuluu 11 ohjaajaa, yksi vastaava ohjaaja sekä johtaja.

Lahjoitusta vastaanottamassa olivat yksikön johtaja Matti Kyngäs, vastaava ohjaaja Marita Mestari sekä  ohjaajat Heidi Outinen ja Heini Liskojärvi. LC-Rovaniemi/Ronjia edustivat presidentti Sirkka Lankila ja sihteeri Tuula Pekkala.

Kuvat: Tuula Pekkala ja Sirkka Lankila