Koulutus Rovaniemi - Posio - Tornio 2022

Tämän kevään kaikki toimihenkilökoulutukset eri paikkakunnilla niin Rovaniemellä 7.5., Posiolla 9.5. kuin Torniossa 12.5. on nyt saatu pidettyä. Koulutukset sujuivat hyvin uusien tulevien virkailijoiden ollessa tyytyväisiä oppeihinsa, joita he pääsevät toteuttamaan uudella toimintakaudella 2022-2023.

Kouluttajina toimivat Jouni Hilke (lohkojen puheenjohtajat), Tiina Pesola (presidentit), Veijo Nurmikumpu (sihteerit) ja Ahti Massa (rahastonhoitajat).

Nyt oli ensimmäistä kertaa jäsenkoulutuksen yhteydessä myös palvelu- ja viestintäkoulutus, mistä saatiinkin hyvää palautetta ja palvelu- ja viestintäosio tulee olemaan jatkossakin mukana koulutuksissa. Koulutuksia pitivät Liisa Isomaa (jäsenkoulutus), Tuomo Romakkaniemi (palvelukoulutus) ja Helena Tuulaniemi (viestintäkoulutus).

Koulutuspäivän tai -illan aluksi katsottiin L-piirin palvelujohtaja Tuomo Romakkaniemen strategiaesitys sekä Suomen Lions-liiton viestintäjohtaja Raimo Sillanpään Viestintäesitys-video viestinnästä. Videosta saatiin tosi paljon hyvää palautetta ja tähän varmaankin on jossain vaiheessa tulossa vastaavanlaista jatkumoa koulutuksiin viestinnän osalta. Viestintäjohtaja on käytettävissä myös livenä koulutustilaisuuksissa sekä myös muissa tilaisuuksissa tarvittaessa ja näin sovittaessa.

Viestinnän koulutusmateriaalit ohessa mukana.

Kiitos kaikille järjestäjille, kouluttajille ja koulutukseen osallistujille!

Koulutuskuvia Rovaniemen toimihenkilökoulutuksesta 7.5.2022

Katso tästä Suomen Lions-liiton viestintäjohtajan Raimo Sillanpään L-piirin koulutuspäiville valmistama Viestintäesitys-video. Tätä videota voitte käyttää esim. viestinnän koulutusvideona klubinne eri tilaisuuksissa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.