Arne Ritari -säätiö

Leijonien toimintaa tukemassa

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan jakamalla apurahoja Suomen Lions-liitto ry:n jäsenklubien omille tai yhteisille piiri- ja liittotason aktiviteeteille sekä tukemalla muutenkin suomalaista lionstoimintaa.

Lue lisää ARS-toiminnasta.

Säätiöllä uudet kotisivut https://www.lions.fi/arne-ritari-saatio tai klikkaa vasemmalla olevaa logoa.

HAKUILMOITUS

LION, OLETKO KIINNOSTUNUT SÄÄTIÖTYÖSKENTELYSTÄ ARNE RITARI-SÄÄTIÖ SR. ETSII EROVUOROISTEN TILALLE KAHTA UUTTA HALLITUKSEN JÄSENTÄ

Säätiön asioita hoitaa ja sitä edustaa hallitus, johon kuuluu vuosittain vaihtuva Suomen Lions-liitto ry:n edellisen toimintakauden puheenjohtaja sekä kuusi jäsentä siten, että näistä kuudesta jäsenestä on kausittain erovuorossa kaksi jäsentä. Erovuoroon tullutta jäsentä ei voida valita uudelleen.

Hallituksen jäsenet valitsee perustajayhdistyksen, Suomen Lions-liitto ry:n kuvernöörineuvosto.

Valittavien uusien jäsenten toimintakausi kestää 3 vuotta ja alkaa 1.7.2022.

Arvostamme aikaisempaa piiritasoista Lions-toimintaa sekä kiinnostusta säätiön toimintaa kohtaan. Valintaa tehdessä pyritään noudattamaan eri piirien tasapuolista hallituspaikkajakoa, jossa huomioidaan piirien aikaisemmat hallituspaikkaedustukset.

Hallituksen jäsenille ei makseta palkkiota mutta korvataan kohtuulliset matkakustannukset kokouksiin.

Lisätietoja tehtävistä antaa säätiön asiamies Timo Haasto. Puh. 0500-606321

Odotamme hakemustasi helmikuun 20. päivään 2022 mennessä osoitteella Suomen Lions-liitto ry/Hallitus, Kirkonkyläntie 10, 00770 HELSINKI. Kuoreen merkintä Arne Ritarisäätiön hallituspaikka.

ARNE RITARI -SÄÄTIÖ SR.