Nuorisovaihto

Nuorisovaihdon isäntäperheeksi?

Suomen Lionsliitto ja L-piiri järjestävät isäntäperhejakson 27.12.2022-6.1.2023 nuorille ympäri maailmaa, jonka jälkeen nuorille järjestetään talvileiri Pikku-Syötteelle 7.1.2023.

Haluaisitko toimia isäntäperheenä nuorisovaihdossa?

Ota yhteyttä Paula Taskila
paula.k.taskila@gmail.com
puh. 045 186 2002

Jo vuosien ajan nuorisovaihto on ollut tunnetuin lionsklubien aktiviteetti.

Vuosikymmenten aikana on tuhansia nuoria ottanut osaa kansainväliseen nuorisovaihtoon. He ovat saaneet elämyksiä, joita eivät unohda koskaan. He ovat myös saaneet vaihdosta monia pitkäaikaisia ystäviä. Myös ovat saaneet kokea elämyksen avaamalla tänne tuleville nuorille kotimme oven ja toimimalla isäntäperheenä.

Nuo­ri­so­vaih­to on 17 - 21 -vuo­tiai­den nuor­ten pää­sään­töi­ses­ti ke­sä­ai­ka­na ta­pah­tu­vaa muu­ta­man vii­kon mit­tais­ta tu­tus­tu­mis­ta mui­hin mai­hin ja nii­den kult­tuu­riin per­heo­les­ke­lun ja kan­sain­vä­lis­ten lei­rien muo­dos­sa.

Lue lisää Suomen Lions-liiton sivuilta

Nuorisovaihtotiedote 2/2022 L-piirin klubeille