Rauhanjuliste 2024-2025

Rauhanjulistepaketit saapuivat verkkokauppaan

Rauhanjulistepaketit kaudelle 2024-2025 ovat saapuneet Lions-verkkokauppaan. Rauhanjulistekilpailun sponsoroimiseksi lionsklubit voivat tilata kilpailupaketin 15.1.-1.10. välisenä aikana. Jokaista kilpailua varten on tilattava erillinen paketti.

Tänä vuonna pyydämme oppilaita piirtämään julisteen, joka esittää sitä loputonta potentiaaliamme ystävällisyyteen toisiamme kohtaan, kun sitoudumme tavoittelemaan maailmaan rauhaa ilman rajoja.

Rauhanjulistekilpailu syntyi vuonna 1988 ja sen tarkoituksena on antaa nuorille tilaisuus käyttää taiteellisia kykyjään osoittaakseen, miten he näkevät rauhan. Noin 350 000 lasta 75:stä eri maasta osallistuu vuosittain kilpailuun. Kaudella 2024-2025 kilpailun teemana on "Rauha ilman rajoja".

Lionsklubit järjestävät kilpailun, joka on avoin 11-13 vuoden ikäisille lapsille paikallisissa kouluissa tai organisoiduissa nuorisoryhmissä, kuten partiolippukunnissa. Kilpailu antaa lioneille tilaisuuden olla vuorovaikutuksessa paikallisten nuorten kanssa ja esitellä nuorille kansainvälistä yhteisymmärrystä. Kilpailu antaa myös lioneille välineen saada positiivista julkisuutta klubeilleen.

Paketti on saatavilla järjestön 12 virallisella kielellä. Rauhanjulistepaketin voit tilata osoitteesta www.lionsverkkokauppa.fi.

Lue lisää rauhanjulistekilpailusta kansainvälisen järjestön sivuilta tai liiton sivuilta.

Kuvassa C-piirin ehdokas kauden 2023-2024 kilpailussa.