KiTeNet - Kiusaamisesta Terveeseen Nettikäytökseen

Kiusaamisesta terveeseen nettikäytökseen -kampanja kehittää lasta tasapainoiseen elämään paremman perhevuorovaikutuksen avulla

Suomen lionit ovat vuosikymmenen puhuneet lasten nettiturvallisuudesta. Aihe on entistä ajankohtaisempi. Mitä vanhemmat tarvitsevat luotsatakseen lapsiaan terveeseen mediankäyttöön?

Edellämainituista syistä lionit toteuttavat kaudella 2021–2022 valtakunnallisen KiTeNet-kampanjan, jonka kohteena ovat 10–vuotiaat (8–12 v.).

Suomen Lionsliiton sivuilta löytyvät klubeille vinkit ja materiaalit hyvän vanhempaintapahtuman järjestämiseen: järjestelyohjeet, yhteydenottokirjeet, lisätietovinkit ja neuvonta-avun yhteystiedot.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Tietoiskuvideo - klikkaa kuvaa

KiTeNet-Webinaari 21.10.2021 klo 18.00

Ellet ehtinyt mukaan webinaariin, voit katsoa tallenteen tästä:

WEBINAARITALLENNE

Hei kaikki L-piirin klubilaiset!

Muistathan KiTeNet-webinaarin 21.10. klo 18.00!!!

KITENET- lions-aktiviteettimme – KAIKKI MUKANA

Linkki:  KiTeNet GoToWebinar  21.10.2021 klo 18-19.

WEBINAARIN OHJELMA:

• Tervetuloa - 2 min. Raimo Sillanpää
  • Uusista tutkimuksista nettikiusaamiseen liittyen - 5 min. Hannu A.
  • Saatuja palautteita, piirin roolista hankkeessa - 10 min. Hannu + Johanna
  • Piirin ja klubin yhdyshenkilön kokemuksista - 10 min
  • Kysymyksiä ja vastauksia klubeista - 30 min.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen osoitteella hpsantto@gmail.com