Osallistu maailmanlaajuiseen jäseneksiottopäivään

Vaikka koronapandemia haittaakin meitä monella tavalla, pitää meidän kuitenkin uskoa tulevaisuuteen. Palveluaktiviteettien toteuttaminen on tällä hetkellä vaikeaa, mutta tilanne ensi kaudella on jo varmaan parempi.

On siis syytä valmistautua ja yksi tapa on keskittyä uusien jäsenien hankintaan. Kansainvälinen Lions-järjestö Lions Club International on pyytänyt toteuttamaan Lionien Maailmanlaajuisen jäseneksiottopäivän 24. huhtikuuta.

Lionien Maailmanlaajuisen jäseneksiottopäivän tärkein tavoite on hankkia hyviä jäseniä positiivisella ja uutiskynnyksen ylittävällä tavalla.

Tutustu uuden jäsenen rekrytointioppaaseen ”Kysy pois!” www.lionsclubs.org. Oppaasta löytyy tietoja auttamaan teitä kampanjan menestymisessä ja vinkkejä jäsenten rekrytointiin.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien klubien nimet ja sen kautta tulleiden uusien jäsenien määrät tullaan laittamaan liiton kotisivuille ja LION-lehteen.

LCI:n sivuilla www.lionsclubs.org tapahtumasta ja sen suunnittelusta kerrotaan tarkemmin. Valitettavasti nykyinen pandemiatilanne ei anna mahdollisuutta toimia aivan ohjeiden mukaan vaan mahdollisten rajoituksien vuoksi niitä täytyy soveltaa ehkä jopa aluekohtaisesti. Huolellisesti järjestettynä tilaisuus tarjoaa uudelle jäsenelle positiivisen muiston siitä, mitä kaikkea voi poikkeusoloissakin tehdä.

Lue lisää tästä ja muista mielenkiintoisista aiheista 1.4. ilmestyneestä LION 2/2021 -lehdestä osoitteessa www.lions.fi/lionlehti.

Klubit ympäri maailmaa, jotka päättävät osallistua Maailmanlaajuiseen jäseneksiottopäivään, juhlivat jakamalla kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa hashtagin #worldwideinductionday avulla.