Alueellisten lionjohtajien koulutusinstituutti (RLLI) 2023

Alueellisten lionjohtajien koulutusinstituutin työpaja järjestetään 11.-12.2.2023 Jyväskylässä. Instituutti järjestetään hybridimuotoisena, eli ennen ja jälkeen työpajaa on etäluentoja ja työpajaviikonlopun aikana keskitytään taitoasioiden harjoitteluun. Kurssin tavoitteena on myös tutustua uusiin leijonaystäviin iloisissa ja kehittävissä tunnelmissa.

Lauantaina valmennus alkaa klo 9.00 ja perjantai on varattu matkustamiseen.

Etäpäivät ovat 2.2.2023 ja 16.2.2023. Instituuttiin otetaan 20 lionia.

Koulutuksen sisältöjä ovat mm.

·         Lionismin perusteet
·         Tiimityö
·         Moninaisuus
·         Paikalliset tavoitteet
·         Ajanhallinta
·         Julkinen puhe ja siihen valmistautuminen
·         Henkilökohtainen toiminta-ajatus
·         Jäsenten motivointi

Hakuaika on 7.11.2022 – 19.1.2023. Linkki hakulomakkeeseen (avautuu 7.11.2022)

 https://link.webropolsurveys.com/EP/99749CD89027AB72

Osallistumismaksu 320 € (arvio) kattaa etävalmennusosion, työpajan, majoituksen (pe-su), ruuat ja tilavuokrat. Kannattaa selvittää oman piirin piirikuvernööriltä piirin mahdollinen tuki.

RLLI - Regional Lions Leadership Institute -työpaja perustuu päämajan alueellisen lionjohtajien instituutin materiaaleihin, mutta järjestetään Suomessa omaan toimintaympäristöömme sopeutettuna. Työpajasta saat taitoja myös työelämään ja muihin tilanteisiin, joissa tarvitaan johtajuutta ja johtamisen taitoja, koska valmennuksen aiheet ovat pääosin yleisellä tasolla sovellettavissa. Koulutus on avoin kaikille leijonille ja täysi-ikäisille leoille, jotka ovat kiinnostuneet henkilökohtaisten johtajuustaitojensa kehittämisestä.

Koulutusjohtaja Aarno Niemi (aarno.niemi@lions.fi)