L-piirin Rovaniemen lionit ja leot Wanhoilla Markkinoilla Rovaniemellä

16.8.2024

LAUANTAI 17.8.2024 Wanhat Markkinat

Aivan mielettömän hieno aurinkoinen ja lämmin kesäsää helli tänään lauantaina Wanhojen Markkinoiden myyjiä ja kävijöitä, joita olikin huomattavasti enemmän kuin edellisenä päivänä. L-piirin klubiesittelyjen kojulla nro 76 riitti paljon kävijöitä ja lionstoiminnasta ja klubien aktiviteeteista kiinnostuneita. Myös Leojen laittamat "Jellona-tatuointi" ja kasvomaalaus kiinnosti etenkin lapsia välillä jonoonkin asti. Myös nuoret olivat kiinnostuneita Leo-toiminnasta. 

Viime kauden piirikuvernöörimme Tiina sai L-piirille myös tervehdyksen Narinkkatorilta vastaavanlaisesta tapahtumasta Suomen Lions-liiton kuvernöörineuvoston puheenjohtajalta Nina Moilaselta. Katso videotervehdys tästä

Katso markkinakuvia ja videoita

PERJANTAI 16.8.2024 Wanhat Markkinat

Rovaniemen Lionsklubit ja Leoklubi olivat tänään perjantaina esittelemässä lionstoimintaa Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla. Harmittavasti sää ei ollut kovin suosiollinen, sillä vesisadetta riitti tasaiseen tahtiin koko päivän ajan. L-piirillä oli Pohjanhovin rannassa oma koju, jossa lionsklubilaiset kertoivat ja esittelivät lionstoimintaa ja klubien aktiviteetteja. Jaettavana oli leijona- ja leotoimintaan liittyvää rekvisiittaa, mm. Lapin Leijona -lehtiä, Lions-, Leo- ja tapahtumaesitteitä ym. ym.  

Lauantaina jatketaan klo 10-18 ja todennäköisesti hieman paremman sään vallitessa myös :)

Tervetuloa tutustumaan ja juttelemaan lionstoiminnasta sekä osallistumaan ilmaisiin arpajaisiin L-piirin kojulle nro 76 Pohjanhovin rannassa!