LC Rovaniemi / Napapiirin Perinteiset Nappulahiihdot

11.4.2024

LC Rovaniemi/Napapiirin Perinteiset Nappulahiihdot on nyt jälleen 43. kerran hiihdetty ja aivan loistavassa aurinkoisessa säässä Rovaniemellä Syväsenvaaran koulun pihalla ja alueella 3.4.2024.

Nyt olisi periaatteessa ollut 45. kerta Nappulahiihdoille vuosilukujen mukaan, mutta koronan vuoksi nappulahiihdoissa jäi pari vuotta ja hiihtokertaa väliin. Toisella kertaa kylläkin järjestettiin "Virtuaaliset Nappulahiihdot" eli itse kukin lapsi sai käydä hiihtämässä tiettynä aikana ja lähetettyään kuvan tai videopätkän, sai osallistumisestaan mitalin ja kunniakirjan.

Keskiviikkoillan Perinteisissä Nappulahiihdoissa oli jälleen mukava tunnelma ja todella paljon sekä pieniä että vähän isompia hiihtäjiä. Kaiken kaikkiaan ilmoittautuneita oli 146 lasta ja jälki-ilmoittautuneita 8 lasta. Jonkin verran jäi kokonaan pois lähtöviivalta ja jonkin verran vastaavasti "keskeytti" liekö välinerikon tai jonkin muun hidasteen vuoksi. 

Kaikki hiihtäjät saivat urakkansa jälkeen kuumaa mehua lämmikkeeksi ja palkintojen jaossa jokaiselle osallistujalle jaettiin mitali ja karkkipussi. Kaikki pääsivät myös valokuvaan, ensin sarjan 3 parasta ja sitten myös koko sarja yhteiskuvaan.

Hiihtokeli ja sää oli tosiaan mitä mainioin ja aurinkokin lämmitti, vaikka välillä tuulahtelikin aika kylmästi. Hieman muuttui ilma jo koleammaksi loppuajasta. Kuumia grillimakkaroita oli myös tarjolla. Hiihtotapahtumassa paikalla oli mukavan runsaasti kannustusjoukkojakin. 

LC Rovaniemi/Napapiirin nappulahiihtotoimikunta

Teksti ja kuvat: Helena Tuulaniemi

Katso lisää kuvia