Lions-liiton vuosikokous Kouvolassa 10.-12.6.2022

12.6.2022

SUNNUNTAI 12.6.

Mäki ja Pirttivaara uudet puheenjohtajat

Kokouksessa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi seuraavalle kaudelle VCC Heikki Mäki, LC Paattinen ja varapuheenjohtajaksi B-piirin piirikuvernööri DG Mika Pirttivaara, LC Tapiola.

Lue lisää liiton sivuilta

Lisää kuvia kokouksesta voit katsoa täältä
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kuvat Niilo Hirvonen:
" Ottamani kuvat leijonahengessä iloksenne "
https://niilon.kuvat.fi/kuvat/107-H/2022-06-11+vk2022/

LAUANTAI 11.6.

Suomen Lions-liiton 69. vuosikokousta on mahdollista seurata myös etänä.

Ensimmäinen varsinainen vuosikokouspäivä Kouvolassa on käynnistynyt seppeleenlaskulla ja lippumarssilla.

Mikäli et päässyt paikan päälle Kouvolaan, voit seurata vuosikokousta myös etänä. Linkki kokoukseen löytyy vuosikokoussivulta jäsenosiosta. Jäsensivuille siirtyminen edellyttää kirjautumista.

PERJANTAI 10.6.

Suomen Lions-liiton 69. vuosikokousviikonloppu Kouvolassa on käynnistynyt.

Iltapäivällä CC- ja VCC-vaalitentissä ehdokkaat miettivät muun muassa ratkaisuja laskevaan jäsenmäärään ja tärkeimpiä viestintäkanavia, joilla kerromme leijonien monista tavoista tehdä hyvää.

Kouvolan kaupunginhallitus puolestaan toivotti Suomen Lions-liiton edustajat ja kutsuvieraat tervetulleiksi pitämään kokousta Kouvolassa.

Illan avajaisjuhlissa liiton puheenjohtaja Sanna Mustonen muistutti tervetulosanoissaan, että kahden vuoden tauon, koronakriisin ja Ukrainan sodan syttymisen jälkeen olemme jälleen nauttimassa vapaudesta, tasa-arvosta ja Lions-hengestä.

Kansainvälinen vieraamme, kansainvälisen Lions-järjestön presidentti Douglas X. Alexander puolestaan muistutti, että tarve palvelulle on kasvanut entisestään.

Hän kertoi myös, että säätiömme LCIF:n kunnianhimoisin kampanja, Kampanja 100 on hyvin lähellä keräystavoitettaan ja hän uskoi tavoitteen saavutettavan.

Alexander toi esille myös jäsenohjelman, jonka mukaan jokaisen lionin tulisi tuoda yksi uusi lion lisää järjestöön ja näin saisimme lisää ihmisiä palvelemaan.

Leojen presidentti Mari Pekkarinen kertoi kauden saavutuksista, joihin kuului muun muassa markkinoinnin kehittäminen ja leojen uuden markkinointivideon lanseerauksen vuosikokouspäivänä.

Lue lisää liiton sivuilta